home         Fotoalbum         contact         informatie         omgeving         ontwikkelingen         faciliteiten         weer    
 
 
 
     
 
Vanaf je jacht met de blote voeten in het zand, op zoek naar haaientanden...................

Dat kan alleen maar in de nieuwe jachthaven in Cadzand-Bad.

De werkzaamheden voor de aanleg van een jachthaven in Cadzand-Bad zijn afgerond en er ligt nu een prachtige hypermoderne jachthaven met een open verbinding met de Westerschelde en een top-restaurant van Segio Herman!

Wat maakt deze jachthaven nou zo bijzonder:

Deze State of the Art jachthaven heeft 125 grote ligplaatsen en deze worden voorzien van de aller modernste faciliteiten en de jachthaven heeft straks ook het eigen clubhouse met een "take-away" en een restaurant met een eigen terras en een prachtig uitzicht op de jachthaven en een panoramisch uitzicht over de Westerschelde ...........  

 
  Contact
 
 
Ontwikkelingen jachthaven
 
2016
Jachthaven eind december gereed!

 

30 november 2016
 
Via deze Update houden we u op de hoogte van de werkzaamheden voor het project CADZAND-Maritiem. CADZAND-Maritiem bestaat uit drie onderdelen: de kustversterking, de verbetering van de openbare ruimte en de aanleg van de jachthaven in Cadzand-Bad. De hieronder vermelde planning is altijd onder voorbehoud. Het werk is namelijk afhankelijk van allerlei factoren, zoals het weer.


Superstormproof!

Waterschap Scheldestromen heeft de afgelopen jaren hard gewerkt om de kust van Breskens tot aan Cadzand-Bad niet alleen veilig, maar ook aantrekkelijker te maken. Met een prachtig resultaat! Met de voltooiing van deze laatste Zwakke Schakel uit het landelijke Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP), is de hele Nederlandse kust de komende vijftig jaar superstormproof. Deze mijlpaal vierden we op maandag 7 november 2016 in Cadzand-Bad, in het bijzijn van de minister van Infrastructuur en Milieu, Melanie Schultz van Haegen. Naast de minister, waren alle betrokken waterschappers, aannemers, overheden en samenwerkingspartners uitgenodigd. Ook de leerlingen van groep 7 en 8 van de basisscholen in Cadzand en Zuidzande waren welkom. De kinderen kregen voorafgaand aan het evenement een gastles over de kustversterking. Om de mijlpaal te markeren, spoten de minister, dijkgraaf Toine Poppelaars en twee basisschoolleerlingen SUPERSTORMPROOF op de nieuwe strekdam in Cadzand-Bad. Wil je weten hoe Nederland zich beschermt tegen een superstorm?
Bekijk dan dit korte filmpje (2,5 minuut).

Jachthaven en clubgebouw
De komende weken wordt de jachthaven volledig afgewerkt. De steigers zijn zo goed als gereed en binnenkort worden de verlichting en andere voorzieningen op de steigers aangebracht. Eind dit jaar is de haven dan ook gereed en in het voorjaar van 2017 zal deze vol liggen met jachten en zeilboten. Het clubgebouw is opgeleverd. Topchef Sergio Herman zal de bovenste verdieping van het clubgebouw ombouwen tot restaurant. Dit restaurant dat de naam ‘Air Republic’ krijgt, zal naar verwachting in het voorjaar zijn deuren openen.
Er is een timelapse gemaakt van het begin van de bouw van de strekdammen en jachthaven tot en met juli 2016.
Bekijk het filmpje waarin je binnen drie minuten het hele verloop van de bouw kunt volgen. 


 
  Investeerders  
 
                                   MPM Consult bvba
 
  Interact Network 2012