home         Fotoalbum         contact         informatie         omgeving         ontwikkelingen         faciliteiten         weer    
 
 
 
     
 
Vanaf je jacht met de blote voeten in het zand, op zoek naar haaientanden...................

Dat kan alleen maar in de nieuwe jachthaven in Cadzand-Bad.

De werkzaamheden voor de aanleg van een jachthaven in Cadzand-Bad zijn afgerond en er ligt nu een prachtige hypermoderne jachthaven met een open verbinding met de Westerschelde en een top-restaurant van Segio Herman!

Wat maakt deze jachthaven nou zo bijzonder:

Deze State of the Art jachthaven heeft 125 grote ligplaatsen en deze worden voorzien van de aller modernste faciliteiten en de jachthaven heeft straks ook het eigen clubhouse met een "take-away" en een restaurant met een eigen terras en een prachtig uitzicht op de jachthaven en een panoramisch uitzicht over de Westerschelde ...........  

 
  Contact
 
 

Vanaf je jacht met de blote voeten in het zand op zoek naar haaientanden.

Dat kan alleen maar in de toekomstige jachthaven in Cadzand-Bad.

Momenteel zijn de voorbereidingen voor de aanleg van een jachthaven in Cadzand-Bad in volle gang.
Alle benodigde procedures worden doorlopen en verwacht wordt dat de aanleg in 2015 kan starten.

Wat maakt deze jachthaven nou zo bijzonder:
Deze jachthaven heeft meer dan honderd grote ligplaatsen en deze worden voorzien van alle modernste faciliteiten. Maar ook het eigen clubhouse, waar je wat kunt eten voor de lekkere trek, douches om je op te frissen, voordat je opzoek gaat naar de culinaire hoogstandjes in de verschillende restaurants in Cadzand en haar omgeving.  Cadzand-Bad is een pareltje.
In een straal van circa 15 km zijn er 4 Michelin sterrenstaurants, met samen 7 Michelinsterren. Maar uiteraard kun je ook heel goed en lekker eten bij de verschillende hotels en restaurants in Cadzand-Bad.
De jachthaven is echt uniek door haar ligging direct naast een prachtig en ruim zandstrand en grenzend aan het natuurgebied Het Zwin, gelegen tussen Cadzand-Bad en Knokke.

Cadzand-Bad

Cadzand is… sfeer. Die moet je beleven, delen en proeven… Haar verborgen charmes bekoren je heel het jaar door.
 
Genieten van roodgloeiende betoverende zonsondergangen op zwoele zomeravonden. De uitdagende scherpe herfstwind trotseren, voor het uitbreken van een hevig onweer. Het rijk geschakeerd getijdenlandschap kraakt onder je voeten, in de winterse vorst. De zilte frisse lucht bezorgt je rode kaken en een gevoel van voldoening. In de lente, ga je in Het Zwin uren fietsplezier, tussen de vele vogels, tegemoet. Gehuld in een zomerse paarse Zwinneblomme gloed, brengt dit uitzonderlijk kader iedereen tot rust. Het eeuwige gevecht van de natuurelementen bepaalt het karakter van de streek. Hier beleef je de natuur op het scherpst van de snee. 

Cadzand bestaat uit 2 delen.

Cadzand-Bad ligt aan de voet van de duinen, bij een uitgestrekt strand, dat 11km lang een onverslaanbaar uitzicht biedt over de Noordzee. Romantisch met z’n tweeën, met de ganse familie of met vrienden, geniet je er van elk moment. Sporten, lachen en plezier maken. In de Zwingeul kun je op haaientandenjacht! 2 km verder op, ligt het pittoreske dorp Cadzand. Deel er het geheim van de Maria kerk, het oudste kerkje van Zeeuws-Vlaanderen. “Nooit Gedacht”, de ronde stenen korenmolen uit 1898, wordt nog door een echte molenaar draaiende gehouden. Langs uitgebreide fiets- en wandelroutes, leer je het Zeeuws-Vlaamse achterland kennen.

Historische parels als Sluis, Aardenburg, Damme en Brugge, liggen binnen handbereik.
De culinaire troeven van de streek doen je watertanden… Restaurants, bistros en strandpaviljoenen laten je proeven van alle streekproducten. Talloze schelpdieren, lamsoor, zeebiet, kolen, asperges, te veel om op te noemen, voor elk wat wils. Van snelle hap tot uitgebreid gastronomisch tafelen met of zonder ster, de Zwinregio heeft het allemaal...        

Cadzand-Bad heeft alles voor wie het wil ontdekken...

 

 
  Investeerders  
 
                                   MPM Consult bvba
 
  Interact Network 2012